PAKAR AUTOPARTS

Pingxiang Hualian Chemical Ceramic Co., Ltd.
  • 01

    DOC

    Digunakake ing mobil bensin, truk diesel, motor, mesin universal lan katalis industri diajukake.

  • 02

    TWC

    Digunakake ing mobil bensin, truk diesel, motor, mesin universal lan katalis industri diajukake.

  • 03

    SCR

    Digunakake ing mobil bensin, truk diesel, motor, mesin universal lan katalis industri diajukake.

  • 04

    KOWE

    Digunakake ing mobil bensin, truk diesel, motor, mesin universal lan katalis industri diajukake.

advantage_img

Produk Anyar

  • +

    Karyawan

  • +

    negara-negara

  • +

    Pabrik

  • +

    Gudang

Apa Pilih Kita

  • Swara 25 taun pengalaman

    Pingxiang Hualian Chemical Ceramic Co.,Ltd.duwe sistem R&D lengkap, terus nggarap teknologi produk lan kapasitas manufaktur.

  • 5+ taun babar pisan ing kabeh bagean

    Liwat teknik lan paten kita dhewe, produk konverter katalitik kita bisa nggawe standar emisi gas knalpot mobil dadi Euro Ⅲ,Ⅳ,Ⅴ,Ⅵ.

  • Enjoy our fast & free deliveryEnjoy our fast & free delivery

    FREE SHIPPING

    Seneng pengiriman cepet & gratis

  • All parts we sell are certified.All parts we sell are certified.

    PARTS KUALITAS

    Kabeh bagean sing kita adol wis disertifikasi.

  • EXPORT VOLUMEEXPORT VOLUME

    CUSTOMER CARE

    VOLUME EKSPOR

Kabar Kita

  • news_img

    Terobosan utama!Cummins...

    Ing tanggal 20 September, pameran kendaraan komersial internasional (IAA) ing Hanover, Jerman dibukak kanthi megah.Cummins (Kode NYSE: CMI) ngetokake teknologi inovatif sing bisa entuk emisi nol nitrogen oksida lan nyuda jejak karbon.Ing pameran teknologi, Cummins fokus ...

  • news_img

    Chery lan Jingdong Auto Mal ...

    Tanggal 13 Februari 2019, Chery Automobile lan Jingdong automobile mall bebarengan ngumumake panyiapan hubungan koperasi strategis.Loro-lorone bakal fokus ing pasar mobil tingkat katelu nganti enem lan bebarengan njelajah model ritel mobil anyar saka bidang keuangan, kendaraan ...

  • news_img

    Eropa ngumumake luwih aman ...

    Komisi Eropa ngumumake yen wis entuk persetujuan politik sementara karo Parlemen Eropa lan Dewan Eropa kanggo ngetrapake teknologi safety anyar ing kendaraan anyar wiwit taun 2022. Miturut Peraturan Keamanan Umum sing wis direvisi, kabeh mobil penumpang, kendaraan komersial ringan ...

  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item